Helyreigazítás a hétvégi poznani beszámolókhoz

Forrás: enjoytherace.hu
2011-05-30 18:22:51
Az elmúlt hétvégén Poznanban lezajlott OB futamról írt beszámolóinkban tényként közöltünk olyan információt, melynek valóságtartalmáról nem győződtünk meg.

Történetesen arról van szó, hogy azt írtuk, hogy a 2000ccm-alatti túraautók szombati versenye után Gáspár Csabát figyelmeztették a versenyfelügyelők sportszerűtlen vezetésért.
Idősebb Gáspár Csaba megkeresett minket és elmondta, hogy fiát a verseny után a felügyelőtestület semmiféle figyelmeztetésben nem részesítette.
Valószínű, hogy az információ valamilyen sajnálatos félreértésen alapult.
Az esettel kapcsolatban megkerestük a verseny rendezőjét Bertalan Zsoltot aki szintén nem hallott hasonló esetről, bár hozzátette, hogy Ő mint rendező, és nem felügyelő volt jelen, ezért nem mindenképpen kellett, hogy értesüljön arról, ha ehhez hasonló dolog történt. Próbáltuk elérni a versenyen szolgálatot teljesítő felügyelő testület vezetőjét Perjési Zsoltot, de ez eddig nem sikerült.

Mindenesetre semmiféle alapunk nincs arra, hogy kételkedjünk abban, amit id. Gáspár Csaba elmondott, így mindenképpen szükségét érezzük, hogy elnézést kérjünk, ha valótlan információt adtunk közre és ezzel bárkit megbántottunk, vagy bárkinek rossz hírét keltettük.

Tisztelettel

Kertesi Zoltán
Kommentár

A feladáshoz be kell jelentkezned!

 
Még nem érkezett hozzászólás.