Hungaroring Kupa, Bandri Miklós - összefoglaló videó

Forrás: enjoytherace.hu
2011-05-12 23:25:56
A hétvégi mérleg: egy géposztály győzelem, kissé keserű szájízzel, és egy kizárás.

Bandri Miklós a szezonnyitó Hungaroring Kupa szombati versenyének rajtjánál kisebb küzdelmet folytatott a szlovák Julo Konček-al. A tét nem kisebb volt, minthogy mindketten elférjenek a rajtnál állva maradt Nagy Norbert Alfája, és a fal között. A Vectra és a Suzuki össze is ért, de végül a szlovák versenyző engedett, így nem történt komolyabb baj.
Miki az abszolút 8. helyen ért célba a Hayabusa motoros Suzuki Swifttel, megelőzve a teljes 1,6-os mezőnyt. Dobogóra azonban nem állhatott, mivel az 1400 ccm-es géposztályban mindössze ketten indultak, és az idei szabályok szerint megszünt a kategória felsorolás. Így a géposztály győzelemért járó maximális pontszám jár neki, de serlegdíjazásban nem részesült.

A második, vasárnapi versenyre zuhogó esőben került sor. Bandri nagy csatákat vívott a középmezőnyben, többször meg is pördült a vizes úton, de végül be tudta fejezni a futamot.
A verseny utáni ellenőrzésnél azonban autóját könnyebbnek találták a megengedett minimumnál, így a versenyről utólag kizárták.

Mindezektől függetlenül Miki jókat csatázott a hétvégén, volt pörgés-forgás, és előzgetés oda-vissza.
A két napról készült bő 20 perces összefoglaló on-board videónkat itt megnézhetitek.
Kommentár

A feladáshoz be kell jelentkezned!

 
Még nem érkezett hozzászólás.