Új tartalommal a túraautó.hu

Forrás: enjoytherace.hu
2012-05-25 20:56:30
Ezúton szeretném tudomásotokra hozni, hogy a "turaauto.hu" és "túraautó.hu" domain nevek mögött mostantól új tartalommal találkozhattok.

Néhány éve, amikor oldalunk elindult, sokan jelezték, hogy az "enjoytherace.hu" idegenül cseng számukra, sokan megjegyezni sem tudták.
Ekkor jutott eszembe, hogy kellene valami magyarul hangzó név, olyan ami kifejezi az oldal tematikáját. Így jutott eszembe a turaauto.hu, és legnagyobb meglepetésemre láttam, hogy szabad.
Ezért aztán regisztráltattam és attól kezdve két név alatt lehetett elérni ugyanazt a tartalmat. Később, mikor lehetőség lett az ékezetes domainek használatára lefoglaltam a túraautó.hu-t.
Így már volt teljesértékű magyar neve az oldalnak, de az enjoytherace-tól nem akartam megválni. Igazából ez az én "gyerekem" és úgy tapasztaltam, hogy a többség még mindig ezt szereti, ezt használja.
Gondolkoztunk rajta, hogy esetleg később teljesen a névhez illő tartalommal töltjük meg a "túraautó"-t, de sem igazi ötlet, sem idő, sem energia nem volt rá.
Aztán jött Lantos András, akit nem hiszem, hogy be kellene mutatnom olvasóinknak, és megcsinálta a "túraautó hírblog"-ot, aminek tartalmáról és színvonaláról nagyon hamar úgy gondoltam, hogy méltó lehetne az általam használt domain nevekhez.
Így aztán felajánlottam Andrisnak, hogy átadnám neki a kérdéses két domaint, amit Ő örömmel fogadott.
A dolog mostanra realizálódott, így mostantól a túraautó.hu, ékezettel és anélkül, a "túraautó hírblog" tartalmát foglalja magába.
Kérem, hogy olvassátok ugyanolyan szeretettel és érdeklődéssel, mint amilyen lelkesedéssel András szerkeszti az oldalt.
Etúton is szeretnék további sok sikert kívánni, és remélem, hogy a jövőben lesz alkalmam további segítséget nyújtani Neki.


Az enjoytherace.hu pedig változatlanul megmarad a régi tartalommal.


Kertesi Zoltán


Kommentár

A feladáshoz be kell jelentkezned!

 
Még nem érkezett hozzászólás.