Nosztalgiázzunk egy kicsit!

Forrás: enjoytherace.hu
2011-12-15 14:37:25
Lassan itt az év vége, az idei esztendő motorsport szériái mind befejeződtek, megtartották a díjkiosztó ünnepségeket, és a különféle gálaesemények lezajlottak. Elég ingerszegény időszak ez a pályaautó versenyek iránt rajongó ember számára, pláne, ha az illetőt abszolút hidegen hagyják a téli sportok.

Talán ez az oka annak, hogy mi is egy kicsit nosztalgikus hangulatba kerültünk és elkezdtünk kutakodni régi videóink között. Találtunk is szép számmal olyan nyersanyagot, amit annakidején leforgattunk, de valamilyen oknál fogva bemutatásra nem, vagy csak részben került.
"Kézbe" ís vettünk gyorsan kettőt és nekiláttunk feldolgozni.

Az első film képkockáit még 2007 augusztusában rögzítettük az Euro-Ringen, kb. egy héttel az ott első, és a mai napig utolsó alkalommal megrendezett Gyorsasági OB futam előtt.
Igazából Zentai Sanyival, és a Suzuki Hayabusával jártunk ott, és a róluk készült kisfilmet akkor be is mutattuk.
Ott voltak viszont, az akkor még Procar, azóta RCM Motorsport Seat Leonjai, és Kiss Norbert is éppen a pályán gyakorolt. A róluk készült képkockák tulajdonképpen akkor "mellékterméknek" számítottak, de most mégis jó volt újranézni, és gyorsan vágtunk is belőlük egy rövid összeállítást.


A másik filmet szintén Örkényben, a 12 órás hungaroringi verseny előtt forgattuk, amikor Blaskovits Tomi és Ficza Ferike kipróbálták a Hayabusát.
Tomi on boardja már régebb óta megtekinthető, de a külső kamerával készül képkockák most láthatóak előszőr.


Szándékosan nem kevertünk aláfestő zenét egyik videó alá sem, mert úgy gondoltuk, hogy ez így, 100% eredeti hangzással az igazi. Tehát javaslom, hogy tekerjétek fel a hangerőt!Kommentár

A feladáshoz be kell jelentkezned!

emerico
2011, December 31., Saturday - [17:45]
hoppá. akkor ez is működik!
#1