RCM Motorsport - LFS "díjkiosztó"

Forrás: enjoytherace.hu
2011-07-04 17:40:17
Június 29-én került sor a DeWalt - 11. Magyar LFS szimulátorbajnokság, RCM Motorsport által felajánlott nyereményeinek realizálására.

Az RCM Motorsport, gondolva az utánpótlás nevelésre, a Live For Speed bajnokság első három helyezettjének tesztelési lehetőséget ajánlott fel, a csapat kupás Suzuki Swiftjeivel az Euroringen.
A bajnokságot Kiss Norbi nyerte, de Ő lemondott a nyereményről, így Mickiewicz Máté, Kotrocz László és Rácz Gergő részesült abban a megtiszteltetésben, hogy részt vehetett a csapat tesztnapján.
A tervezett programot némileg megzavarta a kora délelőtti heves zivatar, de ez arra viszont jó volt, hogy az ifjú reménységek mindenféle útviszonyok mellett próbára tehették képességeiket. Vizes, száradó, és száraz pályán egyaránt gyakorolhattak. Kezdetben volt pörgés-forgás, de a nap végére rátaláltak az ideális ívekre és egész szép köridőket teljesítettek.


Az elméleti oktatást Csuti László tartotta, míg a gyakorlatban Elekfy Witold, Csuti Viktor, és "vendégművészként" Nagy Norbert mutatta meg, hogy hogyan lehet minél gyorsabban körbeérni a pályán.


szöveg és fotó: Kertesi Zoltán

Kommentár

A feladáshoz be kell jelentkezned!

 
Még nem érkezett hozzászólás.