Köszönjük Michelisz Norbi, köszönjük Zengő Dension Team

Forrás: enjoytherace.hu
2011-06-06 13:36:49
Michelisz Norbi és Zengőék a hétvégén újra bebizonyították, hogy jó dolog magyarnak lenni.

25 éve járok ki a Hungaroringre, szinte mindenféle versenyen voltam, amit csak megrendeztek a mogyoródi pályán, de ehhez hasonló hangulatot még soha nem tapasztaltam.
Hihetetlen élmény volt, ahogy a célegyenes elejétől a végéig található összes tribün tömve volt nézővel, és ezek az emberek kivétel nélkül ugyanannak a fiúnak és csapatának szurkoltak.


A lelátó egy emberként ujjongott akárhányszor Norbi megjelent a boxutcában, vagy később amikor a pályán egy-egy izgalmas helyzetbe keveredett.
Együtt ujjongott a teljes nézőtér Norbi második helyének, és egy emberként ült ki a döbbenet a tömeg "arcára" amikor a második futam első kanyarjában minden veszni látszott.
Azt hiszem az eredményt mindenki ismeri, aki ott volt láthatta élőben, aki otthon maradt az megnézte a televízióban, azt a pár embert meg, aki idáig nem értesült róla, valószínűleg nem is érdekli. De alig hiszem, hogy van ma ilyen Magyarországon.
Részemről elsősorban azért mentem ki, hogy élvezzem a versenyt, és jelenlétemmel magam is hozzájáruljak ahhoz a hihetetlen energiatöltethez ami Norbit és csapatát érte ezen a hétvégén.
Ennél többet nem is tudok hozzátenni, azt a néhány képet amit csináltam, megnézhetitek

És mindenképpen ajánlom figyelmetekbe azt az írást amit


szöveg és fotó: Kertesi Zoltán


Kommentár

A feladáshoz be kell jelentkezned!

 
Még nem érkezett hozzászólás.